Vill du bo något billigare för att istället upptäcka lite mer? Eller är ni en hel familj som vill vara samlade under samma tak? Då kanske vandrarhem är boendet för dig. På Utö finns flera boendealternativ och något som förhoppningsvis passar alla.

GULA VILLAN

Vid Edesnäs Gård ligger vackra Gula Villan. De har oftast vandrarhemmet öppet under midsommar till mitten av augusti. Huset rymmer nio dubbelrum, två familjerum med fyra bäddar vardera samt matsal och ett gemensamt TV-rum. Dusch och toalett finns i nära anslutning till varje rum. Köket är myc ket välutrustat och har all sedvanlig utrustning för självhushåll som kyl, frys, micro, kaffebryggare. Ute på gården finns både grill och utemöbler

Vandrarhemmet ligger i en underbar miljö nära sandstränder och restaurang.

VANDRARHEM GRUVBYN

I backen upp mot Utö Värdshus ligger Utö Vandrarhem Skärgården i Grosshandlare Levins ursprungliga badhotell från förra sekelskiftet och minner om gammaldags badortstid. Vandrarhemmet håller öppet under sommarhalvåret (april-oktober). Bra, enklare boende i tre våningsplan med möjlighet att köpa till måltider och service eller så hyr man endast ett rum och tillreder sina egna måltider i de gemensamma köken. Utö Vandrarhem Skärgården är populärt både hos semesterfirare i alla åldrar men också för skolklasser, konferensgrupper och bröllopsgäster.

Utö samverkar med

Stockholm Archipelago