Utö är en helt underbar plats att arrangera sitt bröllop eller ett jubileum på. Eller varför inte bara en fest för festens skull. Naturen bjuder på de mest fantastiska lokalerna men det finns även lokala arrangörer som med värme och omtanke erbjuder att hjälpa till att anordna just er perfekta fest. 

EVENT

Sommarens event hittar ni på respektive arrangörs hemsidor.

Men, glöm givetvis inte bort att följa oss på både Instagram och Facebook för senaste uppdateringar och händelser på Utö. Där lägger vi ut dagsfärsk information om vad som händer på ön.

Dela dina Utö-minnen med oss genom att tagga dina bilder med #UtöSweden eller tagga oss @Uto.se

Besök Utö Värdshus för större event, Nya Dannekrogen för sommarens trubadurschema och Bykrogen för spexiga kvällar. 

SAY YES AT UTÖ

Planerar ni ert kommande bröllop eller letar ni efter den perfekta platsen att föreviga er dag på?
Då kanske ni äntligen har hittat rätt.

På Utö finns både en vacker kyrka med ståtlig karaktär som ligger fint belägen intill Kyrkviken.
Fler företag på ön erbjuder skräddarsydda paket anpassade efter era önskemål.

UTÖ KYRKA

Den vackra gula kyrkan på Utö byggdes år 1850 och är skärgårdens största stenkyrka. Den ligger idylliskt belägen i Kyrkviken, ca 3 kilometer från Utö Värdshus och ett stenkast från Gula Villan. För många bröllopspar har Utö kyrka blivit en del av minnet från deras största dag.

UTÖ VÄRDSHUS

På anrika Utö Värdshus kan ni ha er bröllopsmiddag på Stora Verandan, 50-årsfest i Societetshuset, barhäng efter konferensen på Bakfickan, Kräftskiva på Seglarbarens veranda eller Skärgårdsbuffé ombord på M/S Mysing med tur ut i yttersta havsbanden. Vi fixar det mesta beroende på tillfälle och era önskemål.

På Utö Värdshus kan ni få hjälpa med hela er festplanering. De kan hjälpa er att boka boende för era gäster i olika prisklasser och transporter lämpliga för varje tillfälle.

Utö är den ultimata platsen för ett sommarbröllop men här på ön har man hittat anledningar att fira och umgås med goda vänner i över 100 år, så vi är gärna med och hjälper er fira födelse- och högtidsdagar under hela året.

GULA VILLAN

Gula Villan är ett hus byggt för fest – här kan ni fira såväl bröllop som årsdagar. Vackra Utö kyrka ligger bara ett stenkast bort. Festlokalen kan dukas för upp till 60 gäster. Gula Villan hjälper er gärna med tips om liveband, diskjockey, vigselförrättare och annat för att ert firande skall bli till en minnesvärd stund.

DANSA IN SOMMARNATTEN

Bakfickan

Legendariska Bakfickan på Utö Värdshus, med en stämning som är högre än masterna i hamnen är detta ett säkert kort för dig som är sugen på musik, party och trevligt umgänge. En härlig dag på ön måste bara avslutas med en skön kväll på Bakfickan. Det här är stället där det plötsligt händer. 

Utö Värdshus kan hjälpa dig med ett festarrangemang med middag på Värdshuset och efterföljande fest på Bakfickan.

Bakfickan på Utö

MÖHIPPA ELLER SVENSEXA?

På Utö har Aktiv Skärgård anordnat hundratals svensexor och möhippor sedan starten 2008. Varje år lägger de till någon nyhet varför deras kunder ofta väljer att komma tillbaka med samma eller andra kompisgäng år efter år för att njuta av en härlig atmosfär och förstklassig service. Både färdiga paket finns att tillgå eller skapa något anpassat efter era önskemål och välj bland en rad aktiviteter från deras breda meny.

Tveka inte att kontakta Aktiv Skärgård. 

Utö samverkar med

Stockholm Archipelago