Aktiv Skärgård på Utö har satt upp fyra glampingtält avskilt från Gruvbyns liv och rörelse. Undangömda bland tallar och med magisk utsikt över Mysingen kommer du garanterat få en unik upplevelse av Utö och skärgården. På morgonen serveras en frukostkorg ni kan njuta av på verandan i takt med att solens strålar blir allt varmare.  

Glampa med sjöutsikt över Mysingen

Är du inte intresserad eller har helt inte orken att släpa på tält, sovsäckar och andra tillbehör men fortfarande vill uppleva naturen på nära håll  – då är Glaming något för dig.

Aktiv Skärgård erbjuder fyra glampingtält som alla rymmer fyra personer vardera. I tälten sover man i sköna sängar bäddade med fina hotelltextilier. Självklart finns det även handdukar till alla gäster. 
Frukost ingår i priset och serveras vid tältet. Vill man hellre promenera till Utö Värdshus och äta frukostbuffé går det också bra. 

Glampingtälten ligger avskilt men endast en kort promenad från varandra. Tälten ligger avskilda från övrig camping, där toalett och dusch finns. Det krävs en kortare skogspromenad till Sjöutsikten och promenad längs klipporna till Badklippan och Familjeklippan. Läget på tälten är med andra ord riktig friluftscamping med fantastiska omgivningar utan att tumma en millimeter på standard och komfort.

Utö samverkar med

Stockholm Archipelago