Välkommen till skärgården

Boende

Utö har ett av Stockholm skärgårds rikaste och mest omväxlande utbud när det gäller boende. Vandrarhemmet är ett uppskattat alternativ, men du kan också hyra stuga, bo på hotell, vandrarhem eller campa.. För den som söker ett litet lyxigare alternativ finns hotell centralt i Gruvbyn.

Hotell

Hotellrummen på Utö Värdshus är belägna i hotellannex och hotellägenheter, med olika prägel mellan rummen i de olika byggnaderna. Några av hotellägenheterna är utrustade med ett litet pentry och ger möjlighet till enklare självhushåll. Kontakta Utö Värdshus för mer information om hotell på Utö.

Läs Mer

Vandrarhem

Mitt i Gruvbyn ligger Utö vandrarhem, fördelat på 2 våningsplan och med skärgårdens finaste utsikt.  Totalt finns 72 bäddar, ett gemensamt kök samt dusch och wc i korridoren på båda planen. Vandrarhemmet drivs av Utö Värdshus.

Läs Mer

Stugor

På Utö finns ett stort utbud av stugor att hyra, här finns ingen samlad stugby utan varje stuga är unik med olika läge, antal bäddar och bekvämligheter. Utö Turistbyrå kan berätta mer om stugorna som de hyr ut på Utö. Stugor för uthyrning finns även hos utostuga.se och Utö Värdshus.

Läs Mer

Utö Turistbyrå

Boka online eller läsa mer

Läs Mer

Utöstuga.se

Boka online eller läsa mer

Läs Mer

Utö Värdshus

Välrenommerad restaurang samt bar, nattklubb, hotell, stugor och vandrarhem 08-504 20 300 www.utovardshus.se

Läs Mer

Kursgård

Gula Villan erbjuder trevligt boende i ett gammalt hus med atmosfär med tillgång till ett fullt utrustat kök. Perfekt för den som söker ett enkelt och fräscht självhushåll för några sköna dagar på Utö. Huset har totalt 16 bäddar och hyrs i första hand ut till grupper. Läs mer på Utö Turistbyrå.

Läs Mer