fbpx

Välkommen till Skärgården

Shopping

På Utö går det både att hitta alster av lokala hantverkare och ett finsmakat urval produkter av välkända varumärken. Butikerna andas genuin atmosfär där den gamla miljön är väl tillvara tagen.

Butik Kompassen

Charmig butik med café och ett brett sortiment av inredningsdetaljer, kläder, smycken och sommarböcker. Passa på att koppla av med kaffe och glass på det sköna trädäcket.

Read More

Skärgårdsboden

Hos Skärgårdsboden invid Utö Värdshus hittar du kläder från Holebrook, prylar, presenter och inredning med marin känsla.

Read More

Syskrinet Hantverk

Mitt på Utö vid Edesnäs finns en liten ateljé med textilt konsthantverk. Vävda trasmattor, sydda, stickade produkter m.m. Lokalt framställt och designat av Utö-bor. Syskrinets Hantverk Textilt konsthantverk i Edesnäs – Syskrinets Hantverket har visning och försäljning i MC-museet. Marianne Kajerdal Tel: 073-062 0749 e-post: marianne.kajerdal@telia.com Info om Syskrinets hantverk Öppet Öppet när vi är […]

Read More

Hamnmagasinet

Hamnmagasinet med sitt sparsmakade och väl utvalda sortiment av inredning och mode ligger i en gammal saltbod från tidigt 1700-tal med en atmosfär som riktigt känns i väggarna.

Read More

Ninas Bod

Ninas Bod ligger vid Utö Gästhamn och är en av de röda bodarna man direkt ser när man kliver av båten. Bredvid ligger Lilla Haket och Fisklådan. I Ninas Bod finns kläder, presenter och annat som kan behövas. I år har vi utökat sortimentet med handdukar/badlakan samt lakan/påslakan. Kan ju vara bra om man glömt […]

Read More